10 oktober 2014

Joepie! een dagje vakantie!
Dat was een beetje gek! Op maandag moesten we voor 1 keer eens niet naar school. Iedereen mocht thuis blijven want het was een dag vakantie! Heeft iedereen ervan genoten?

Blokfluit bij juf Lut
Omdat we op donderdag met de bus naar het Mega-Spelenpaleis zijn geweest, konden we op donderdag niet naar juf Lut. Daarom zijn we op dinsdag al bij haar langsgeweest. Daar hebben we de 3 noten die we al geleerd hebben (sol, la, si en do) goed herhaald. De blokfluit mag je steeds mee naar huis nemen als je thuis wil oefenen.

Toetsen bij rekenen
Bij taal werden al heel wat toetsen gemaakt, nu was het de beurt aan enkele rekentoetsen. De leerstof van het eerste leerjaar hebben we goed herhaald en nu konden we eens kijken wie die leerstof nog goed beheerst. Ook volgende week staan er nog toetsen op het programma. Wie thuis wil oefenen, kan altijd oefenbladeren mee naar huis nemen.

Dictee!
Al voor de vierde keer deden we een klein dicteetje op vrijdag. Deze keer hadden we wat extra tijd om te oefenen, omdat we vorige week een dagje vrij hadden. Toch blijft het altijd een beetje spannend... Is het goed gegaan?

Naar het Mega-Spelenpaleis!
Waauw! Donderdag mochten we naar het Mega-Spelenpaleis met meester Sander! 's Middags stond de bus ons al op te wachten en toen we toekwamen zagen we dat er heel wat leuke spelletjes op ons stonden te wachten. Zelfs een reuzegroot springkasteel! Dat werd een superfijne namiddag!

Atelier
Voor de allereerste keer dit schooljaar was er weer een atelier. Samen met het eerste leerjaar waren er 6 verschillende opdrachten waaruit we konden kiezen. Allemaal hadden ze te maken met thema herfst/Halloween. Ook heel wat ouders kwamen een handje toesteken. Bedankt hiervoor!
Ook volgende week werken we nog in de verschillende ateliers.

...en volgende week?
Volgende week staan er nog enkele toetsen op het programma.
Donderdag stappen we, zoals reeds op het briefje stond, weer naar de bib. Vergeet dus zeker je boeken, zak en bibkaart niet! Nog op donderdag komt de schoolfotograaf langs. Vrijdag werken we verder aan het atelier.

FOTO VAN DE WEEK
Deze week lag het fototoestel in de bank van Roos. Zij nam een hele week leuke foto's en koos uiteindelijk voor deze foto van Jasmien tijdens het invullen van onze agenda. Goed gedaan, Roos!


LIED VAN DE WEEK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten