8 mei 2015

Eerste communie
Zondag stonden er 37 prachtige kinderen voor ons. Wat zagen jullie er mooie uit! Jullie straalden! Een dikke proficiat voor jullie allemaal!

Nog een beetje nagenieten...
Op maandag vierden we nog wat verder feest in onze klassen van het tweede leerjaar. Zo mochten we vertellen over ons feest, werden er foto's uitgewisseld en stonden er leuke spelletjes voor ons klaar. In de namiddag brachten we een bezoek aan het kapelletje van Minderhout. Daar hadden enkele mensen van de werkgroep nog een leuke (en vooral erg lekkere) verrassing voor ons! Het was een fijne dag!

Welkom, Süleyman!
Maandag maakten we kennis met Süleyman, een nieuwe jongen in klas 2b. Voor hem was dat uiteraard heel spannend! Gelukkig werden we al snel vrienden van elkaar. Van harte welkom, Süleyman!

Werkwinkel
Door alle drukte van de laatste weken was het al een tijdje geleden. Deze week mochten we eindelijk nog eens aan de slag met onze werkwinkel. Gelukkig waren we niet vergeten hoe dat moest: een kruisje zetten wanneer het taakje helemaal klaar was en ook een gezichtje tekenen.

Naar de bib
Op donderdag stapten we weer naar de bibliotheek. Opnieuw mochten we leuke boeken kiezen waarmee we thuis aan de slag kunnen gaan. Het volgende klasbezoek staat gepland op donderdag 4 juni.

Knutselen voor mama
Zondag is het moederdag en dat verdient natuurlijk een bloemetje! Daarom gingen we aan de slag met onze schaar, lijm en gekleurd papier. Het resultaat zien jullie vast heel snel verschijnen...

De maaltafel van 7
We zijn er bijna. Vrijdag stond de voorlaatste maaltafel op het programma. Zoals altijd oefenden we deze tafel in en kregen we kaartjes mee naar huis om in onze oefendoos te stoppen. Ook in de klas liggen weer nieuwe oefenbladen. De volgende maaltafeltoets houden we op vrijdag 22 mei.

... en volgende week?
Op maandag leren we een nieuw woordpakket. Opgelet! Deze week is het dictee op woensdag! Daarna oefenen we uitgebreid voor het controledictee.
Donderdag en vrijdag hoeven we niet naar school en kunnen we hopelijk genieten van het zonnetje!

FOTO VAN DE WEEK
Jasmien Hillen was onze fotograaf van dienst deze week. Zij nam heel wat leuke foto's en koos uiteindelijk voor deze gekke foto. Goed gedaan, Jasmien!


LIEDJE VAN DE WEEK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten